November 13, 2014 pieter verhaert

Key note spreker op 20 november: Arnoud Raskin

Arnoud Raskins creatie – de Mobiele School – ontstond als een mengeling van zijn kennis in verschillende gebieden. Hij verbond de puntjes. Na zijn afstuderen als Master in Industrieel Ontwerp en een Master in Cultuur en Ontwikkeling, reisde hij door Latijns-Amerika. Gedurende deze reis, werd hij diep geraakt door de ervaringen die hij op straat opdeed. Dit inspireerde hem tot het ontwikkelen van de ‘Mobiele School’, een mobiel educatief instrument ontworpen om alternatieve leermethodieken naar de straatkinderen te brengen.

In zijn ‘keynote’, verbindt hij 15 jaar ervaring op straat met de huidige trends in business en vertaalt dit naar een onconventionele visie op talentontwikkeling in bedrijven.

Het verhaal van Mobile School is er één van een productontwikkelaar die een sociaal ondernemer werd. Met zijn keynote speech, heeft Arnoud de harten van ondernemers, executive leaders, managers en getalenteerde individuen in verschillende bedrijven en op diverse internationale fora zoals TEDx, Ashoka….gewonnen. Een verhaal van duurzame ontwikkeling, out-of-the-box-denken, ondernemerschap, motivatie en 360° impact.
Arnoud verbindt zijn 15 jaar ervaring als sociaal en zakelijk ondernemer met de grootste uitdagingen voor bedrijven vandaag. Zijn verhaal heeft ontelbare managers geïnspireerd om meer ondernemend te worden. Hij onderstreept het belang van je hart te volgen, te luisteren naar je passies en talenten, volhardend te zijn en consequent en te focussen op kansen.  Hij inspireerde top managers om meer authentiek te zijn en nederige leiders voor hun volgers.

Omwille van interne regels, kunnen we de keynote van Arnoud niet integraal tonen. Je kan hier binnenkort echter wel een compilatie vinden van zijn optreden op de Levensloopbaan conferentie op 20 november.

De tekening die Axelle van Visual Harvesting maakte tijdens de presentatie van Arnoud:

Visual Harvesting

Leave a Reply

Contacteer ons