November 5, 2014 pieter verhaert

Partner in de Kijker: Dialog

De nieuwe manier van werken verandert de manier waarop we communiceren, vraagt om nieuwe technologieën en maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met de beschikbare infrastructuur.

Door implementatie van gebruiksvriendelijk zaal- en flexdesk management, filesharing en afstandsvergaderen wordt samenwerken efficiënt en ecologisch verantwoord. Dat je daarbij draadloos kan werken en je eigen toestellen wil gebruiken vinden we evident. Om het presenteren helemaal stressloos te maken, zorgt Dialog naast gebruiksvriendelijke bedieningspanelen ook voor een gebruikersopleiding en staat hun helpdesk altijd klaar om uw vragen over het gebruik van de apparatuur live te beantwoorden. Omwille van hun ervaring doen steeds meer mensen beroep op Dialog om hun organisatie efficiënter te leren vergaderen. Ontmoeting, Analyse, Advies en oplossingen op maat van de klant. Minder complex en budgetvriendelijker, geen overdimensionering.

Visie

Dialog gelooft in het reduceren van overbodige vergaderingen en wil nuttige vergaderingen optimaliseren door ze stressloos en interactief te maken. Dit doen we door mensen te leren vergaderen en door het integreren van  gebruiksvriendelijke technologie die toelaat informatie uit te wisselen waar en wanneer dat efficiënt is. Op die manier laten we klanten meer voldoening halen uit hun werk en laten we ze groeien als organisatie en in hun rendement.

13001.DIAL.Logo.RGB

 

Meer weten? Kijk hier.

Leave a Reply

Contacteer ons