October 22, 2014 pieter verhaert

Spreker als challenger op 20 november: Ludo Daems

ludo daemsGefascineerd door het leven, intuïtief lerend, een gepassioneerd “doener” …, dat is Ludo Daems ten voeten uit. Hij spreekt reeds enkele jaren  over al datgene wat ‘de universiteit van het leven’ hem geleerd heeft.

Hij staat als geen ander bekend om zijn “krachtige en inspirerende” presentaties. Vanuit een ontwapende eenvoud, zonder angst en met een natuurlijke flair neemt hij mensen mee in interactieve voordrachten over onderwerpen die de essentie van het leven raken. Ludo Daems is van mening dat je het voor een groot deel zelf in de hand hebt of je een goed leven hebt.

‘Als je in je leven iets doet wat je niet graag doet, ga dan naar huis en doe iets anders’ een quote van Elisabeth Kübler-Ross’ waarmee Ludo niet pleit impulsief het roer om te gooien in je levensloopbaan, maar wel om je te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Volgens Ludo is het leven één grote zoektocht!

In zijn boek ‘passie is wie je bent’ deelt hij zijn levenservaringen en hoopt hij zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken hoe eenvoudig de essentie van het leven kan zijn en hoe boeiend het is om je voortdurend te ontwikkelen.

In 1995 richtte hij Het PKZ-instituut op (persoonlijke kwaliteitszorg): het is een gecertificeerd opleidingsinstuuut waarin de aandacht voor de mens centraal staat. Hij begeleidt mensen in sociaal leiderschap zowel in middelgrote als in grote bedrijven waarbij passie één van de belangrijke pijlers is in zijn ontwikkelde methodiek.

Op 20 november nam hij de rol van Challenger op en daagde hij de sprekers van het panelgesprek uit. De beelden van het optreden van Ludo Daems kan je hier integraal bekijken:

De tekening die Axelle van Visual Harvesting tekende van de presentatie van Ludo:

Visual Harvesting - Ludo Daems

Leave a Reply

Contacteer ons