Wat is er al gebeurd intussen?

Het project Levensloopbaan zag het levenslicht bij een kernteam van VOV-leden in de zomer van 2013. Al snel werd duidelijk dat hier heel wat rond te doen was, letterlijk en figuurlijk. Het traject Levensloopbaan is opgevat vanuit drie grote blokken: een kick-off conferentie om het thema te verkennen, een leertraject om het uit te diepen en opnieuw een conferentie om er mee aan de slag te gaan.

VOV lerend netwerk moedigde op haar conferentie op 30 januari 2013 organisaties aan om niet stil te staan, maar net mee voorop te lopen en zichzelf future proof te maken door samen op zoek te gaan naar oplossingen voor deze gigantische uitdaging. Tijdens deze conferentie werd meteen ook de kick-off gegeven voor een breed participatief en co-creatief leertraject.

Dit traject is momenteel in volle gang in de vorm van acht workouts rond specifieke deelthema’s die met levensloopbaan te maken hebben. Iedereen is welkom om mee te doen! De planning en terugblik op de workouts die reeds gepasseerd zijn, vind je hier. De laatste fase is gepland op 20 november 2014, waar iedereen welkom is om mee te oogsten.

Contacteer ons